Jos luet ulkomaista, hanki Kindle

Näin kätevästi kulkee matkoilla mukana vaikka kuinka monta kirjaa. Itselläni tässä menossa The Yoga Girl, joka muuten ilmestyi juuri myös suomeksi.

Vuonna 2002 minulle tapahtui jotain. Sain käsiini Marlo Morganin kirjan Viesti oikeiden ihmisten maailmasta. Siinä yhdysvaltalainen sairaanhoitaja lähtee aavikolle vaeltamaan australialaisten aboriginaalien kanssa.

Kirja vain kerta kaikkiaan naksautti päässäni jotain. Tunnistin, että aborigiaalien viisaudessa oli jotain sellaista, minkä tiesin olevan myös itselleni totta.

Tästä käynnistyi kausi, jonka aikana olen lukenut melkein näihin päiviin asti todella paljon henkistä ja psykologista kirjallisuutta. Aihe on imenyt minua puoleensa niin vastustamattomasti, että aina vain on löytynyt uusia alueita, joihin imeytyä. Myöhemmin huomasin, että minähän luen ammattikirjallisuutta, sillä toimittajan töiden ohella olin kuin varkain alkanut opiskella erilaisia parantamismenetelmiä (mm. Rosen-menetelmä, reiki, intuitiivinen energiahoito, spirit clearing).

Välillä olen ollut täysin kyllästynyt siihen, että romaanien lukeminen jäi vuosiksi vähemmälle. Olen monta kertaa ajatellut, että tämä on kyllä viimeinen enkelipallokirja, jonka luen, jossain on mentävä raja..!

Mutta maailmankaikkeus nyt vain vaikuttaa niin kiinnostavalta. Ihmisen psyyke ja maailmankaikkeuden metafyysinen koostumus ei vain jättänyt minua rauhaan. Sitä paitsi ajattelen, että on itsensä rakastamista, että antaa vain itsensä tutkia niitä alueita, joihin oikeasti tuntee vetoa. Vaikka harmittelin, ettei kaunokirjallisuudelle jäänyt yhtä paljon aikaa, en silti koskaan tosissani yrittänyt estää itseltäni metafyysisiä tutkimusmatkojani. Sehän olisi tehnyt elämästä tosi tylsää.

Kindleen saa eri värisiä päällysiä. Itse valitsin pirteän keltaisen. Saan suurta nautintoa siitä, että tämä kirja näyttää vähän kuin käsilaukulta. Tämän voi ehkä ymmärtää vain, jos rakastaa sekä muotia että kirjoja! 🙂

Huomasin, että ajaudun usein lukemaan kirjallisuutta, jota ei ole käännetty suomeksi. Niinpä tilailin kirjoja Amazonista. Siinä on se huono puoli, että usein postikulut ovat melkein kirjaa kalliimpia. Eivätkä kaikki kirjat ole niin kummoisia, että niitä olisi syytä pitää fyysisenä esineenä nurkissa roikkumassa.

Kaikki nämä ongelmat ratkesivat kerralla, kun hommasin Kindlen. Voin ostaa ulkomaisia kirjoja todella edullisesti, useimmat maksavat noin kymmenen dollaria, jotkut reilusti vähemmänkin. Niitä voi lukea missä vaan, eivätkä ne jää painamaan muuttolaatikoihin tai ahdistamaan mieltäni, joka haluaa tehdä mahdollisimman ekologisia ratkaisuja.

Jos siis huomaat lukevasi tai haluavasi lukea usein kirjoja, jotka pitäisi tilata Amazonista niin suosittelen hankkimaan Kindlen. Sen hinta tulee nopeasti takaisin säästyneissä postikuluissa ja luonto kiittää!

  

Liity Kirjavallanlumouksen listalle!

Liity nyt ja tiedät aina mitä lukea.

Sähköpostisi on turvassa. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.